002.jpg

Департамент інфраструктури міста інформує про виконані минулого тижня роботи.

Прибирання та благоустрій

У плановому порядку здійснювався догляд та утримання об’єктів міського зеленого господарства, проводилось прибирання сміття з урн по скверах та парках міста. Виконувалися роботи з наведення належного санітарного стану на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Басівський».

Проводилися роботи з висаджування квітів по місту (схили сквер Шевченка, сквер Покровський, сквер Харитоненка, сквер «Садко», сквер «Дружба», сквер «СКД», сквер «Привокзальний»).

Продовжувалися роботи з викошування газонів центральної частини міста та у парку ім. Кожедуба.

Виконувалися роботи з видалення амброзії у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва місцевого значення «Басівський».

Здійснювалось поточне утримання 13 міських кладовищ, спецслужби, санвузлу у сквері «Дружба», насосно-відкачувальної станції по вул. Круговій.

Проводились роботи з наведення належного санітарного стану на прилеглих до кладовищ територіях.

Здійснювалось прибирання урн та зупинок громадського транспорту згідно з графіками. Зібрано та вивезено на полігон орієнтовно 25 м3 сміття.

КП «Сумижилкомсервіс» закінчило викошувати газони на виїзді з міста у напрямку Білопілля.

Видалено 19 аварійних та сухостійних дерева. Проведено роботи з обрізування гілок дерев на вулично-дорожній мережі міста. Завершено роботи по вул. Новомістенській та ведуться – по вул. Шевченка та вул. Л. Українки.

Виконувались роботи з облаштування посадкових майданчиків на зупинках громадського транспорту «скверу Чорнобильців» в обох напрямках по вул. Горького.

Велися роботи по очищенню річки Сумка від побутового сміття, гілля та повалених дерев, зібрано і вивезено 18 м3 сміття.

ТОВ «Сервісресурс» вивезено 82 м3 гілля та 68 м3 великогабаритних відходів, ТОВ «А-Муссон» – 370 м3 і 105 м3 відповідно.

Обслуговування мережі зовнішнього освітлення

Ремонт ТП – 10 одиниць, перетяжка кабелю – 700 м, ліквідація короткого замикання – один випадок, заміна ламп – 29 вулиць, прокладка кабелю – 600 м, встановлення світильників – 70 штук.