002.jpg

Департамент забезпечення ресурсних платежів звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити документи, виготовлені ТОВ «Ікс-Прес» для проведення процедури приватизації приміщення за адресою: м. Суми, вул. Покровська, 18.

Дане товариство орендує також інші приміщення комунальної власності, де раніше розміщувались відділення публічного акціонерного товариства «Укрпошта», для проведення виставок образотворчої та виставкової продукції, а фактично за призначенням не використовує.

Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомив директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО.

Йдеться про приміщення за адресами: вул. Покровська, 18; вул. Петропавлівська, 53; вул. Харківська, 24 та вул. Супруна, 9.

За словами Юрія Клименка, орендує ці приміщення одне підприємство ТОВ «Ікс-Прес».

«Нами було перевірено всі приміщення. Вони фактично не використовуються за цільовим призначенням. Видавництва української книги там не здійснюється, виставки книжкової продукції не проводяться, проте без погодження з уповноваженим органом ТОВ «Ікс-Прес» готуються документи на нібито проведені поліпшення даних приміщень, щоб в подальшому здійснити процедуру приватизації. Всю зібрану інформацію було передано до управління Служби безпеки України в Сумській області», – повідомив директор департаменту забезпечення ресурсних платежів.

Нагадаємо, міський голова Олександр ЛИСЕНКО раніше давав доручення даному структурному підрозділу перевірити ці приміщення на предмет їх цільового використання.