005.jpg

17-18 липня у Сумах відбудеться чергове навчання для секретарів тендерних комітетів , яке організовує Сумська торгово-промислова палата.

Цього разу будуть розглянуті поточні зміни до законодавства, успішна практика проведення закупівель, приклади проблемних ситуацій.

Зокрема мова піде про підготовку до перевірок контролюючих органів у 2017 році; складання тендерної документації у відповідності до Закону; проведення закупівель робіт (реконструкція, будівництво, капітальний ремонт та ін.); новий формат отримання довідки про відсутність заборгованості зі сплати податків та зборів - особливості даної зміни у вимогах тендерної документації; особливості проведення переговорної процедури в системі електронних закупівель; закупівлю природного газу за процедурою відкритих торгів; внесення змін до річного плану та додатку, нові правила оприлюднення; внесення змін до договору про закупівлі відповідно до Закону; правильне оприлюднення звіту про укладений договір: покрокова інструкція; вимоги до учасників за статтею 17 Закону: як правильно прописати; пошук інформації про учасників у відкритих єдиних реєстрах, доступ до яких є вільним; перевірку довідки про відсутність судимості на новому інтернет ресурсі.

Про все це учасникам навчання розповість кандидат економічних наук, лектор семінарів з навчання та підвищення кваліфікації членів комітетів з конкурсних торгів, тендерних комітетів протягом 3 років Олександра БІЛОПІЛЬСЬКА.

Інформація, надана під час семінару, стане у пригоді і тим замовникам, які хоч і не повинні створювати тендерні комітети, але проводять допорогові закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro.

Навчання відбудеться за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7А (ВЦ «Іллінський», 2 поверх, зал №3).

Вартість за навчання для замовників за 1 людину становить 1110 грн з ПДВ. По закінченню навчання кожен із учасників отримає відповідний сертифікат.

Для реєстрації на участь у семінарі та отримання додаткової інформації, звертатися за телефоном: (0542)77-07-67, 067-542-91-19 або на е-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Програма семінару