001.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжувались ремонтні роботи у рентгенологічному кабінеті та санітарному приміщення неврологічного відділення.

Тим часом у міській клінічній лікарні № 4 тривав ремонт інфекційного відділення, а у міській клінічній лікарні № 5 – кабінету УЗД та приміщення господарської частини.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди відбувались роботи з капітального ремонту господарчої частини (вул. Троїцька, 57) і педіатричного відділення стаціонару (вул. Троїцька, 28). Також тут завершено капітальний ремонт лікарняного ліфта поліклініки № 1 (вул. Труда, 3) на загальну суму 107,9 тис. грн. і розпочато укладання договору на капітальний ремонт фасаду поліклініки № 2 (вул. І. Сірка, 3) за результатами проведених відкритих торгів. Сума виділених коштів – 3,2 млн грн. Ще у міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди проведено поточні ремонти приміщень лікарні на суму – 68,2 тис. грн., в тому числі: ремонт приміщень по вул. Троїцькій, 28 – 49,6 тис. грн., ремонт приміщень по вул. Парковій, 1 – 18,6 тис. грн.

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії продовжувався поточний ремонт кабінету жіночої консультації, у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 тривав поточний ремонт приямків, проводилась ізоляція трубопроводів в підвальному приміщенні.