005.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради 31 липня міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ опрацювати питання щодо оновлення дитячих ігрових майданчиків на території дошкільних навчальних закладів міста.

Спершу начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО повідомила, що це питання було опрацьоване разом із керівниками дошкільних навчальних закладів, аби мати повну інформацію про те, які з них потребують повного або часткового оновлення.

Так, за словами Антоніни Данильченко, на сьогодні у Сумах працюють 35 дошкільних навчальних закладів і сім НВК, на території кожного з яких розташований ігровий чи спортивний майданчик. У належному стані їх підтримують самі працівники навчальних закладів, але звичайно ж, з огляду на довготривалий термін експлуатації, вони потребують оновлення.

«Трьох нових ігрових майданчиків потребує НВК № 16, адже нещодавно там було відкрито дошкільне відділення. Ще один ігровий майданчик необхідний ДНЗ № 13. На оновлення чекають ще 14 дитячих майданчиків, які знаходяться на території інших дошкільних навчальних закладів. Існують дошкільні навчальні заклади, де існує потреба в каруселях, пісочницях, павільйонах», - повідомила Антоніна Данильченко.

Міський голова доручив начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію Шилову опрацювати вищенаведену інформацію та винести пропозиції щодо даного питання на планово-бюджетну комісію.