001.jpg

Починаючи з 31 липня і до 13 серпня на трьох вулиця обласного центру ТОВ «Сумитеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування теплових мереж.

Про це сьогодні під час апаратної наради при міському голові повідомив начальник відділу «Служба 15-80» Валерій МАРЮХНА.

За його словами, гідравлічні випробування вестимуться по вул. Курська, вул. Ковпака, вул. Романа Атаманюка.

На термін проведення гідравлічних випробувань гаряче водопостачання буде припинено.

Під час проведення випробувань керівникам підприємств і власникам теплових господарств необхідно забезпечити встановлення заглушок на вводі теплових пунктів згідно з вимогами, а також організувати чергування по теплопунктах, здійснювати контроль за станом теплових вводів теплопроводів, які проходять територіями підприємств та організацій.

ТОВ «Сумитеплоенерго» попереджає про те, що в результаті випробувань на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, можливі пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалин та викидів мережної води на поверхню. Наближатись до таких місць не можна, а слід негайно телефонувати на підприємство: 22-13-73 – цілодобово; 22-23-39 – цілодобово; 25-03-98 – з 8:00 до 17:00.