004.jpg

Щопонеділкову апаратну нараду 7 серпня в. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО запропонував розпочати з розгляду одного із нагальних питань – підготовки житлового фонду до опалювального періоду.

Директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО повідомив, що обслуговуючі організації проводять роботи по утепленню мереж, по плановому ремонту дахів, будівель, стиків панелей, вхідних дверей тощо.

За його словами, згідно з підписаними актами, роботи з підготовки до опалювального сезону заплановані на серпень-вересень. На початку серпня перші будинки вже були здані до опалювального сезону. До кінця літа заплановано підготовити до опалювального сезону 50% від загальної кількості будинків у місті.

«Після втручання у ситуацію по підготовці житлового фонду до опалювального сезону особисто міського голови Олександра ЛИСЕНКА, житлові організації «підтягнули» роботи. На сьогодні ввійшли в графік гідравлічних випробовувань теплових мереж, відновили ізоляцію. Ми вже почали видавати акти готовності окремих будинків», – повідомила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ.

Нагадаємо, що під час попередньої апаратної наради очільник обласного центру Олександр Лисенко звертався до Надії Покутньої з тим, щоб були надані списки «проблемних» обслуговуючих організацій та наголошував на тому, що опалювальний сезон в Сумах має розпочатися вчасно та без проблем.