004.jpg

Під час апаратної наради 7 серпня в. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО поцікавився у директора департаменту інфраструктури міста Григорія ЯРЕМЕНКА, на якій стадії знаходиться вирішення питання розміщення КП «Центр догляду за тваринами».

Зокрема, Володимира Войтенка цікавило вивезення несанкціонованого звалища по вул. Римського-Корсакова, де вже найближчим часом має розміститись комунальне підприємство.

Григорій Яременко повідомив, що по вул. Римського-Корсакова несанкціоноване звалище відходів вивезене. І хоча за попередніми розрахункам об’єм відходів сягав 300 м. куб. сміття, було вивезено більше 500 м. куб.

З огляду на те, що питання приведення до належного стану територію по вул. Римського-Корсакова має вирішитися якомога швидше, директор КП «Центр догляду за тваринами» Володимир РУДЕНКО звернув увагу на те, що роботи за цією адресою виконані лише на половину.

«Вивезли частково, тільки те, що змогла взяти техніка, яка є у підприємства зараз. Потрібна більш потужна техніка», – сказав він.

З цим погодився і директор КП «Сумижилкомсервіс» Богдан ЗДЄЛЬНИК. Проте зауважив: «Наразі те, що було складовано у вигляді «гір» – ми прибрали. Аби прибрати те, що залишилося в землі з грунтом, потрібно направляти бульдозер, взяти шар землі і далі вже зробити необхідний майданчик. Питання в тому, що ми неодноразово зверталися – покажіть межі, де необхідно це зробити. Але відповіді ми так і не отримали. Все, що можна було забрати навантажувачем, ми прибрали».

З огляду на це, в.о. міського голови Володимир Войтенко доручив профільному заступнику Олександру ЖУРБІ одразу після апаратної наради разом із керівниками відповідних служб зібратися на нараду під своїм головуванням і вирішити це питання та привести до належного стану вказану територію.