002.jpg

Житловий фонд обласного центру готовий до нового опалювального сезону на майже 50%.

Про це на щопонеділковій апаратній нараді повідомила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ.

За її словами, житловий фонд міста готовий наразі до пуску тепла на 49,5%, тривають роботи у проблемних домах.

Станом на 14 серпня по КП «Сумитеплоенергоцентраль» із запланованих на цей час 127 будинків гідравлічні випробування проведено у 125, із 82 будинків, де було виявлено проблеми, такі усунуто у 50; у ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс» спрацювали чітко за графіком – з 82 будинків проведено гідравлічні випробування по всіх, проблемні питання вирішено у 59 будинках із 70; КК «ДомКомСуми» по плану і фактично виконано відповідні роботи у 70 будинках, із 35 проблемних знято питання по 29; КП «Сумижилкомсервіс», як і планувалось, проведено гідравлічні випробування по шести будинках, три проблемні – в роботі; «КК «Коменерго-Суми» із 55 будинків по графіку проведено гідравлічні випробування по 54, усунуто проблеми в 10 із 11; по ПРБП «Рембуд» відставання від графіку мінімальне – із 59 будинків гідравлічні випробування проведено по 58, із 19 будинків недоліки усунуто по 18.

Загалом по графіку гідравлічні випробування повинні бути проведені у 399 будинкам, фактично – у 395. Із 220 проблемних недоліки усунуто по 156. По графіку виконується промивка внутрибудинкових мереж, ремонт водонагрівачів, ремонт водоізоляції.

Також Надія Покутня поінформувала, що з 14 серпня по 23 серпня проводитиметься восьмий етап гідравлічних випробувань. У зв’язку з цим гаряче водопостачання буде відсуне в районі вул. Юнаківської, вул. Лесі Українки, пр-ту Курський.

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО запропонував на наступну апаратну нараду заслухати щодо перебігу підготовки до опалювального сезону   керівника кожної обслуговуючої організації.