0012.jpg

У Сумах розпочалась робота над підготовкою проекту міського бюджету на 2018 рік та прогнозу міського бюджету на 2019-2020 роки та відповідного проекту Програми економічного і соціального розвитку обласного центру на прийдешній рік та прогноз на два наступні.

З метою своєчасного та якісного складання документів та виконання Бюджетного кодексу України, враховуючи відповідні законодавчі акти та нормативні документи, міський голова Олександр ЛИСЕНКО видав розпорядження.

У документі визначені основні заходи з підготовки проекту міського бюджету на 2018 рік та проекту прогнозу міського бюджету на 2019-2020 роки.

Наразі департаментом фінансів, економіки та інвестицій розпочато роботу з підготовки проектів міського бюджету та Програми економічного і соціального розвитку м. Суми. Оскільки складання і затвердження реальних та збалансованих показників міського бюджету є запорукою ефективного управління фінансовими ресурсами і відповідно якісного виконання виконавчими органами міської ради своїх повноважень, головним розпорядникам бюджетних коштів необхідно здійснити комплекс заходів, направлених на економію бюджетних коштів та раціональне їх використання.

Інформація, яка стосується формування проекту міського бюджету та проекту Програми економічного і соціального розвитку міста розміщується на сайті департаменту фінансів, економіки та інвестицій та на Інформаційному порталі Сумської міської ради.