006.jpg

ТОВ «Оселя» заявило про намір змінити діючий тариф на послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій для будинку № 165/148 по вул. Г Кондратьєва.

Нині надавач послуги обслуговує цей будинок за тарифом, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 січня 2013 року, розмір якого становить 1,147 грн./ м².

У зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, вартості електроенергії, вартості спецодягу, інвентарю, інструментів та подорожчанням паливно-мастильних матеріалів, також підвищенням вартості послуг підрядних організацій, які включаються до тарифу з утримання будинків та прибудинкових територій, зростає вартість послуг підприємства ТОВ «Оселя».

Відтак, із метою забезпечення жителів міста Суми якісними та безперебійними послугами з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій і своєчасного, в повному обсязі нарахування пільг і субсидій мешканцям житлового будинку по вул. Г. Кондратьєва, 165/148 ТОВ «Оселя» розробило економічно обґрунтований тариф. Даний розрахунок виконано з визначенням переліку складових тарифу, їх вартості та періодичності виконання.

Пропонований тариф на послуги з утримання будинку, споруд і прибудинкової території ТОВ «Оселя» становить 2,531 грн./ м².

При розрахунку були витримані вимоги відповідного законодавства.

ТОВ «Керуюча компанія «Оселя» приймає зауваження та пропозиції від мешканців будинку протягом 14 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів за адресою: 40035, м. Суми, вул. І. Сірка, 10, тел.:78-00-94.

Тариф