005.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО поцікавився ситуацією з вивезенням опалого листя.

Директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО під час своєї доповіді з даного питання розповів, що робота у цьому напрямку триває згідно з розробленими графіками.

Наразі вивезено 2341 м3 опалого листя. У розрізі обслуговуючих організацій: «КК «Коменерго-Суми» – 512 м3, КП «Сумитеплоенергоцентраль» – 344 м3, КП «Сумижилкомсервіс» – 374 м3, ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «СУМИТЕХНОБУДСЕРВІС» – 359 м3, ТОВ «ФОРЕКС ПЛЮС» – 156 м3, ПРБП «Рембуд» – 28 м3, ТОВ «КК ДомКом Суми» – 568 м3.

Такі підприємства, як ПРБП «Рембуд», ТОВ «КК»ДОМКОМ СУМИ» і ТОВ «ФОРЕКС ПЛЮС», вже закінчили вивіз опалого листя, інші ж працюють відповідно до графіків.

У свою чергу, Володимир Войтенко зазначив, що ситуація з вивезенням набагато краща ніж у попередні роки, проте поцікавився які є проблеми чи зауваження.

Григорій Яременко повідомив, що проблем в організації роботи немає, проте потрібне додаткове фінансування.

Втім, як зазначив начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ, ситуація з вивезенням листя вимагає періодичного нагадування та є певні зауваження і пропозиції, які інспекція вже готує у відповідному листі на ім’я міського голови Олександра ЛИСЕНКА.

Тож перший заступник міського голови залишив це питання на контролі до наступної щопонеділкової апаратної наради.