004.jpg

Управління архітектури та містобудування розпочинає процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території між вулицею Харківською та проспектом Михайла Лушпи.

Метою розроблення даної містобудівної документації є уточнення у більш крупному масштабі положень схеми планування території об’єкту; уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови; визначення містобудівних умов і обмежень; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо: попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території; створення транспортної інфраструктури; організації пішохідного і транспортного руху; розміщення місць паркування транспортних засобів, забезпечення екологісної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення.

Із проектом детального плану території можливо ознайомитись в управлінні архітектури та містобудування (вул. Воскресенська, 8а) з 28 грудня 2017 року по 31 січня 2018 року.