002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради акцентував увагу керівників теплопостачальних підприємств, обслуговуючих організацій і комунальних служб, на необхідності вчасного реагування на зміни погодних умов.

Керманич міста поцікавився у підлеглих дотримання температурного графіка та проходженням опалювального сезону загалом в розрізі обслуговуючих організацій.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що на наразі всі споживачі з опаленням та гарячим водопостачанням. Параметри теплоносія витримуються, також надається допомога організаціям бюджетної сфери і житловим організаціям у разі виникнення надзвичайних ситуацій. В свою чергу керівники обслуговуючих організацій доповіли, що позаштатних ситуацій не виникало, все працює в нормальному режимі.

Дане питання Олександр Лисенко залишив на контролі до завершення опалюваного сезону та доручив департаменту інфраструктури міста та керівництву ТОВ «Сумитеплоенерго» постійно тримати на контролі ситуацію щодо теплопостачання в місті.

«Послуга повинна надаватися на належному рівні. Наголошую, що не може бути порушений графік постачання теплоносія, не може бути неконтрольована ситуація щодо регулювання температури. Якщо будуть коливання температур навколишнього середовища, потрібно регулювати температуру теплоносія в садочках, школах і лікарнях, і в будинках міста», – зазначив він.

Разом з тим, очільник міста наголосив, що потрібно потурбуватись й про заходи з утримання міста в зимовий період, у зв’язку з тим, що прогнозують опади.

«Найближчім часом очікуємо снігопади, потрібно щоб для наших комунальних підприємств це не стало несподіванкою. Це стосується утримання доріг, тротуарів та прибудинкових територій», – звернувся міський голова до керівників обслуговуючих організацій, щоб останні прозвітувати про готовність та наявність у підприємств відповідної техніки та договорів на санітарно-технічне утримання територій.

Керівники обслуговуючих організацій по черзі запевнили, що до прибирання снігу готові, всім забезпечені, техніка справна, суміші для посипання є.

Олександр Лисенко ще раз звернув увагу підлеглих, що їх завдання – контролювати, щоб мешканці ходили чистими дорогами.