007.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО вчергове акцентував увагу обслуговуючих організацій і комунальних підприємств на необхідності слідкувати за змінами температурного режиму та вчасно розчищати не лише автошляхи, а й тротуари міста.

«Прошу слідкувати за температурними показниками та випадінням снігу. Звертаю також увагу, що сьогодні в нас мінусова температура, завтра вже очікуємо підвищення температур, може бути ожеледиця, тому наголошую на необхідності завершення очищення доріг і тротуарів вже сьогодні, – зауважив Олександр Лисенко, звертаючись до керівників обслуговуючих організацій. – Наголошую, що всі організації, які обслуговують житло наших мешканців, повинні мати та дотримуватися графіка роботи з прибирання снігу, аби мешканці ходили чистими дорогами».

Разом з тим, очільник міста підкреслив, що «Служба 15-80» повинна наглядати за ситуацією і в разі зміни погодних умов негайно повідомляти про це обслуговуючі організації, а потому за зверненнями громадян та інформацією відділу охорони здоров’я про травмованих на вулицях, відстежувати, як спрацювало те чи інше підприємство.

Своїм заступникам Олександр Лисенко доручив контролювати роботу обслуговуючих організацій на територіях, за якими закріплені посадовці.

Міський голова також звернувся до усіх автовласників з проханням не залишати свої машини на узбіччях, адже це заважає снігоприбиральній техніці виконувати свою роботу. Міський відділ поліції Олександр Лисенко попросив також звернути на це увагу. Директору КП «Паркінг» Олегу СЛАВГОРОДСЬКОМУ очільник міста вкотре наголосив на необхідності своєчасного очищення від снігу зупинок громадського транспорту та порадив у випадку проблем звертатись по допомогу до департаменту інфраструктури міста з тим, аби ці об’єкти прибирались якнайшвидше.

За даними відділу «Служба 15-80», обслуговуючими організаціями та КП «Шляхрембуд» системно ведуться роботи з очистки вулиць від снігу. Цього ранку до роботи було задіяно 40 одиниць снігоприбиральної техніки КП «Шляхрембуд», що очищали головні вулиці міста. Техніка комунального підприємства працювала по місту з 1:30 ночі.