006.jpg

Сьогодні тимчасова комісія з перевірки роботи міського пасажирського транспорту під головуванням заступника міського голови Олександра ЖУРБИ провела нараду з приватними перевізниками щодо результатів оглядів приватного громадського транспорту.

Під час наради Олександр Журба довів до відома всіх присутніх узагальнену інформацію про попередні результати проведених перевірок, яку члени тимчасової комісії зібрали за час своєї роботи. Посадовець зазначив, що перевірено виконання договірних відносин підприємствами-перевізниками, а саме наявність транспортних засобів на міських маршрутах загального користування, дотримання розкладу руху автобусами та санітарний стан самих автобусів.

Обговоривши результати перевірки та виявлені порушення у роботі міського пасажирського транспорту, комісія дала перевізникам завдання внести зміни до паспортів маршруту із зазначенням місць зупинок, дообладнати автобуси GPS-навігаторами та найголовніше визначила терміни, в які перевізники мають усунути всі виявлені недоліки та привести автобуси в належний стан.

Разом із тим тимчасова комісія по закінченню терміну усунення недоліків проведе повторну перевірку в частині підтвердження фактів відсутності таких. За результатами цієї перевірки тимчасова комісія має підготувати міському голові пропозиції щодо прийняття інформації до відома (у разі усунення недоліків) та/або дострокового припинення договорів про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті.