002.jpg

У Сумах розпочнеться ремонт доріг, як тільки дозволять погодні умови. Про готовність відповідних служб до початку ремонтних робіт говорили 2 квітня на апаратній нараді при в. о. міського голови.

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО наголосив на необхідності проведення ремонтних робіт на трьох вулицях міста, які є більш проблемними.

«Починаємо ремонтувати три проблемних вулиці міста: вул. 20 років Перемоги там проводимо капітальний ремонт, вул. Героїв Крут – середній та поточний ремонт високої якості із заміною бордюрів та вул. С. Бандери. Як тільки буде дозволяти температурний режим, треба приступати до робіт», – зазначив він.

У свою чергу начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ повідомив, що управління готове приступати до виконання ремонтних робіт по вул. 20 років Перемоги.

«Будемо розпочинати із підготовчих робіт, спершу необхідно буде замінювати бордюри. Тож на цьому тижні управління опрацює питання, узгодить із поліцією схему перекриття вул. 20 років Перемоги та підготує відповідне рішення виконавчого комітету. Гадаю, вже наступного тижня перекриємо дорогу для того, щоб спокійно займатися ремонтними роботами, – констатував посадовець. – По проекту планується розширення дороги до 15 м. Наразі прибираємо бордюри, що залишилися, видаляємо дерева, займаємось підготовчими роботами. Як тільки погодні умови дозволять укладати асфальт, то приступимо до цих робіт».

Крім того, говорячи про вул. С. Бандери, Віталій Шилов повідомив, там роботи будуть виконуватися в обох напрямках від повороту по вул. Білопільський шлях до будівлі Сумського районного відділу поліції.

«Також паралельно цій вулиці є одна невелика ділянка, яка знаходиться в незадовільному стані, то будемо ремонтувати і її», – додав він.