001.jpg

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради закликав посадовців і відповідні структурні підрозділи провести місячник благоустрою з максимальною користю для міста та з широким залученням громадськості.

«Зараз головне наше завдання – місячник благоустрою. Чистота і порядок у місті – завдання кожного з нас, кожного сумчанина, і, коли кожен зробить свій внесок у цю справу, місто стане охайнішим, а вже потім наше завдання цю чистоту підтримувати. Я максимально вимагатиму від обслуговуючих організацій і комунальних підприємств, щоб місто було чистим», – зазначив Володимир Войтенко.

Як повідомив начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ, усім структурним підрозділам довели їхнє завдання на місячник. З даного питання провели зустрічі з суб’єктами господарювання та головами квартальних комітетів. А для більш широкого інформування містян провели брифінг.

В. о. міського голови закликав відповідальних за проведення місячника благоустрою контролювати хід виконання робіт. А в разі, коли хтось ігноруватиме вимоги законодавство у сфері благоустрою, застосовувати штрафні санкції.