006.jpg

З метою обізнаності громадян з питань порядку призначення житлових субсидій, державних соціальних допомог та компенсацій фахівці департаменту соціального захисту населення постійно проводять широку інформаційно-роз’яснювальну роботу, як на підприємствах за місцем роботи, так і за фактичним місцем проживання жителів міста.

Чергова така зустріч фахівців департаменту соціального захисту населення з працівниками та відвідувачами бібліотеки відбулася у середу, 11 квітня, за адресою: вул. Глінки, 1.

Під час зустрічі сумчанам надали роз’яснення щодо призначення житлової субсидії, її перерахунку в зв’язку з підвищенням тарифів, порядку оплати за послуги та інше.

Загалом з початку року працівниками департаменту будо проведено 21 зустріч.

Наступне проведення зустрічі заплановано на 18 квітня в приміщені бібліотеки № 11 по вул. Карбишева, 17. Тож, містян запрошують долучитися до обговорення актуальних питань щодо призначення житлових субсидій та умов їх перерахунку на літній період.

У департаменті зазначають, що планування зустрічей проводиться щотижнево, отже усіх керівників організацій, підприємств, які зацікавлені у отриманні корисної інформації для своїх підлеглих запрошують до співпраці за телефоном: 60-45-59.