007.jpg

Департамент інфраструктури міста, за дорученням міського голови Олександра ЛИСЕНКА, найближчим часом має розробити проектно-кошторисну документацію на налагодження освітлення у міському парку ім. Кожедуба.

Про це сьогодні йшлось під час апаратної наради при міському голові.

За словами в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктора ПАВЛЕНКА, загалом на капітальний ремонт вуличного освітлення цьогоріч у міському бюджеті передбачено близько 2 млн гривень.

Наразі тривають роботи з капітального ремонту освітлення по пр-ту Курський. У березні поточного року даний структурний підрозділ звертався про додаткове фінансування в сумі 3,7 млн грн. на виконання капітального ремонту вуличного освітлення, у тому числі і в міському парку ім. Кожедуба. Адже, що стосується останнього, то мова йде саме про такий вид робіт.

«Ті стовпи, які наразі знаходяться в міському парку ім. Кожедуба, перебувають в аварійному стані. Останній раз їх обстежували торік, і підлягають вони тільки капітальному ремонту», – повідомив Віктор Павленко.

На це міський голова дав доручення даному структурному підрозділу: «Розробляйте проектно-кошторисну документацію. Робимо одним проектом, аби всі зони парку були освітлені. Та в першу чергу увагу маємо приділити тим територія, де розміщені атракціони».