Print
Hits: 2318

Заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ та працівники відділу у справах молоді та спорту нагородили переможців фотоконкурсу «Моя вишиванка – 2021».

Мета конкурсу – популяризувати українське національне вбрання, яке виглядає сучасно, цікаво та модно.

Як зазначила начальник відділу у справах молоді та спорту Єлизавета ОБРАВІТ, конкурс проводиться уже втретє, цьогоріч у ньому взяли участь близько 30 конкурсантів.

Заступник міського голови Станіслав Поляков привітав переможців і вручив їм подарунки: «Я дякую кожному з вас за участь. Адже такими яскравими і неповторними світлинами ви допомагаєте просувати бренд українського національного одягу. І мені не менш приємно сьогодні знаходитися тут поруч з вами і бачити, що ви надягли таке красиве вбрання не тільки для фото, а і урізноманітнюєте українською вишивкою свої щоденні образи».

Переможцями фотоконкурсу стала пара Аліни та Василя ШЕВЧЕНКІВ, які отримали від користувачів найбільшу кількість уподобань під світлиною. На другому місці – фото Марини та Сергія ДОМНІЧІВ. Третьою стала волонтер Ксенія ГРИНИК.

Загалом охоплення допису зі світлинами учасників конкурсу сягає 70 тис переглядів, тобто кожен четвертий житель громади ознайомився з чудовим національним вбранням конкурсантів.