0010.jpg

На хокейному полі у дитячому парку «Казка» відбувся щорічний фестиваль із хокею на траві, присвячений 366-й річниці з часу заснування міста Суми.

Усі бажаючі могли випробувати себе у різних конкурсах, які підготували гравчині МСК «Сумчанка» та тренери СДЮШОР «Динамо». Це були десять цікавих локацій із різними завданнями, де кожен міг знайти для себе цікавий конкурс, щоб виграти призові фішки, які потім можна було обміняти на хокейний подарунок.

Паралельно на фестивалі працював ярмарок смаколиків, створений талановитими батьками юних вихованців спортивної школи. Працювала безпрограшна лоторея, де кожен міг придбати собі сувенір на згадку.

Розпочали захід з драйвової розминки від дівчат з клубу МСК «Сумчанка».

«Ми дякуємо всім, хто став частинкою цього неймовірного свята, а також тим, хто долучився до його створення! Всі ми – одна велика хокейна родина, яка зробила цю звичайну осінню суботу по-справжньому цікавою та яскравою!», – зазначили гравчині клубу.

Адміністрація міського хокейного клубу подякувала за допомогу в організації й проведенні фестивалю тренерам, адміністративному складу, вихованцям й батькам СДЮШОР «Динамо». Також вони висловили свою вдячність за подарунки копіцентру «Сенат» та Сергію ЦЬОМІ, голові Сумського обласного відділення НОК України Олені ПЕТРОВІЙ і фотографу Сергію КУМЕРУ.