007.jpg

Відділ молодіжної політики інформує, що всесвітня ініціатива Young Education Changers запрошує студентів українських вишів до участі.

Для участі необхідно в ініціативі необхідно:

  • обрати будь-який цікавий предмет або тему (чи декілька), який вивчаєш у виші, якими хотілося б ділитися з іншими;
  • зняти відео до трьох хвилин (кількість відео не обмежена), у яких потрібно пояснити обрану тему/предмет або дати відповіді на питання семінару/іспиту;
  • створити аккаунт у застосунку Clasee та залити туди усі відео;
  • розказати друзям та однокурсникам, адже переможців буде обрано за кількістю переглядів та оцінками відео;
  • дочекатися результатів голосування і стати лідером чи лідеркою змін у освіті!

Також детальну інструкцію можна завантажити за цим посиланням.

Переможця буде визначено за кількістю переглядів відео та рейтингом відео українською та англійською мовами.

Приз – 30 000 грн.

Номінації:

1) Pop STEM – краще відео про STEM-освіту, а також про кожний з напрямків STEM, де необхідно популярно розказати та пояснити про кожен з них. Як пов'язана математика та природознавство, або фізика та інформатика. Приз – стажування у Міжнародному благодійному фонді Parimatch Foundation, запрошення на презентацію Академії, цінні подарунки.

2) Небанальна економіка – краще відео за напрямом економічних наук, вітається кросс-дисциплінарний підхід до роз’яснення економічних питання. Приз – стажування у міжнародній компанії «Crowe», цінні подарунки.

3) Креативна комунікація – номінація з брендингу, відео та графічного дизайну та реклами. Приз – стажування у видавництві «Ранок» та призи від спонсорів.

4) Спорт для всіх – краще соціальне відео з тематики залучення молоді до різних видів спорту, рівних можливостей займатися спортом та здорового способу життя для кожного. Приз – стажування у Міжнародному благодійному фонді Parimatch Foundation, запрошення на презентацію Академії, цінні подарунки. Приз – стажування у Міжнародному благодійному фонді Parimatch Foundation, основна мета якого залучити дітей до спорту, не зважаючи на фізичні чи соціальні обмеження.