0010.jpg

У МЦ «Романтика» відбулося нагородження молоді в рамках цьогорічного міського конкурсу «Молодіжна еліта».

Цього року 16 учасників виборювали перемогу у семи номінаціях, що на дві більше ніж торік.

У номінації «Волонтерська діяльність» за активну громадянську позицію, благодійну і гуманістичну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху перемогу здобула Анна СКУСИНЕЦЬ; у номінації «Сила духу» за високий професіоналізм, особисту мужність і самовідданість, виявлені під час виконання службового обов’язку, особливі заслуги перед народом – Іван БУРИМ; у номінації «Підприємницька діяльність» за наполегливу сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі підприємництва, активну життєву позицію, допомогу незахищеним верствам населення та особам похилого віку – Ярослав НАГОРНИЙ; у номінації «Наукова діяльність» за високий професіоналізм, наполегливу сумлінну працю на педагогічній ниві, вагомі наукові досягнення – Артем ЮРЧЕНКО; у номінації «Культурно-мистецька діяльність» за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вокального мистецтва, підготовку переможців вокальних конкурсів міжнародного, обласного рівнів, організацію та проведення благодійних концертів для дітей, молоді, військовослужбовців – Марина ВЕЛІТЧЕНКО; у номінації «Охорона здоров’я», за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і вдосконалення кардіологічного напрямку медицини, впровадження новітніх медичних технологій Денис УСТИМЕНКО; у номінації «Розвиток молодіжної політики», за активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток молодіжної політики міста та студентського самоврядування – Євгенія ЗІНЧЕНКО.

«Хочу подякувати за вашу активність. Круто, що в Сумах є такі люди, є така молодь, Сподіваюся, що ви далі розвиватиметеся в обраних сферах. Бажаю мирного неба і рідної землі під ногами», – сказав у вітальному слові заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ.

Переможці отримали грамоти міського голови та сертифікати від міської ради номіналом 15 тис. грн. Всіх учасників відзначили подяками виконавчого комітету. Тих, хто цього року зупинився за крок до перемоги, Станіслав Поляков запросив до участі в наступному.