001.jpg

У Сумах у Палаці студентського спорту СумДУ проходить Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок Незламних» серед юнаків та дівчат, жінок.

Змагання триватимуть два дні. Загалом у турнірі бере участь понад 300 дзюдоїстів.

З напутнім словом до спортсменів звернувся учасник Олімпійських Ігор, переможець та призер Чемпіонатів Світу та Європи, Заслужений майстер спорту України Георгій ЗАНТАРАЯ. Учасників змагань привітали також заступник міського голови, майстер спорту з дзюдо Віра МОТРЕЧКО та начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ.

«Шановні учасники змагань, тренери та всі присутні. Вітаємо вас у місті Суми – місті вільному, місті нескореному. Бажаю всім українським містам і кожному з вас залишатися сильними та незламними. Перемог не лише на татамі, а й житті», – з таким побажанням звернулася до юних спортсменів Віра Мотречко.

Посадовець передала тренеру-викладачу КДЮСШ «Суми» Кирилу МАЧУЛІ грамоту міського голови за високі досягнення в спорті, підготовку спортсменів високого рівня, вагомий особистий внесок у розвиток дзюдо у Сумській міській територіальній громаді. Прикметно, що сьогодні одному з його вихованців урочисто вручили посвідчення майстра спорту України.

Сьогодні на татамі вийшли юнаки та дівчата з Сум та області, Києва, Чернігова, Харкова, Полтави, Кременчука, Ніжина. Завтра змагання продовжать жінки.