003.jpg

У МЦ «Романтика» стартував дводенний відкритий чемпіонат Сумської області з боксу.

Розпочали церемонію відкриття змагань хвилиною мовчання на вшанування пам’яті спортсменів та всіх, хто віддав своє життя за Україну.

Серед почесних гостей церемонії були знані спортсмени, зокрема обраний напередодні президентом Сумської обласної федерації боксу Микола КРАВЧЕНКО, очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО, начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ.

«Дякую нашим захисникам, ЗСУ за те, що завдяки їхній боротьбі та стійкості ми можемо зустрічатися та проводити такі змагання, – зазначив у вітальному слові з нагоди відкриття змагань Олександр Лисенко. – Вдячний спортсменам, які прибули на змагання з інших міст. Ми завжди раді тим, хто приїжджає до нас із гарними настроєм і добрими намірами, і точно нераді ворогу. Своїм завзяттям і жагою до перемоги ви покажете йому, як ми вміємо боротися, відстоювати та перемагати», – сказав Олександр Лисенко.

Відкритий чемпіонат Сумської області з боксу триватиме два дні. В ньому бере участь до 180 спортсменів. Змагаються господарі, а також боксери з інших міст області (Шостки, Глухова Путивля, Бурині, Лебедина, Білопілля, Тростянця, Ромен, Охтирки), Харкова, Бахмача, Миргорода, Києва.