Print
Hits: 1963

Відділ молодіжної політики підбив підсумки цьогорічного конкурсу «Молодіжна еліта» та відзначив переможців й учасників. 

Конкурс має на меті виявлення молодих людей, які мають визначні досягнення та здобутки у громадському, волонтерському, культурному, науковому, професійному житті Сумської міської територіальної громади, внесли значний особистий вклад у її соціально-економічний та культурний розвиток.

Цього року на участь у ньому надійшло 23 заявки від 20 претендентів. Молодь виборювала перемогу в шести номінаціях – «Лідер студентського самоврядування», «Волонтерська діяльність», «Громадський діяч у сфері молодіжної політики», «Охорона здоров’я», «Культурно-мистецька діяльність», «Наукова діяльність». Сьома номінація – «Лідер учнівського самоврядування» – цього разу залишилася без претендентів.

У підсумку конкурсний комітет визначив сімох переможців: Вікторія ЯРОВА («Лідер студентського самоврядування»), Катерина ШИМКІВ (АНДРЕЄВА) («Волонтерська діяльність»), Віталій ІВАХ («Громадський діяч у сфері молодіжної політики»), Олександр ШКОЛЬНИЙ («Охорона здоров’я»), Ксенія КУПРІЄНКО («Культурно-мистецька діяльність»), Карина СОЛОЩЕНКО та Антон ПОЛИВАНИЙ («Наукова діяльність»).

«Як би не було складно, ми проводимо цей конкурс, аби показати, яка у нас чудова молодь. Прошу тих, хто цього разу не переміг, не засмучуватися, а продовжувати активну діяльність і подаватися на наступні конкурси. Сподіваюся, що наступного року буде більше учасників і представлені всі номінації», – сказав заступник очільника Сумської міської ТГ Станіслав ПОЛЯКОВ.

Переможці конкурсу в кожній номінації отримали сертифікати на 15 тис. грн. Решта претендентів – дипломи за участь. А всі разом – ще й подарунки від організаторів.

«Ви всі – незрівнянні. Тішуся з того, що у нас є молодь, яка активна у різних сферах життєдіяльності. Бажаю залишатися такими ж і прославляти наше місто гарними справами. Ми цінуємо та поважаємо кожного з вас і завжди готові підтримати ваші ініціативи», – зазначила начальник відділу молодіжної політики Тетяна САХНЮК.

Організатори підготували для учасників конкурсу ще один подарунок – музичний квартирник «Sumy street music», який і завершив захід.