Print
Hits: 1250

Тренерам-викладачам ДЮСШ «Спартак» і ДЮСШ «Спартаківець» передали від сумської громади перші комплекти брендованої спортивної форми.

Форму, що робитиме їх упізнаваними на всеукраїнських змаганнях, отримають тренерсько-викладацький склад та провідні спортсмени. Загалом – 85 спартаківців.

«Ви – єдина потужна команда. Пишаюся кожним з вас. Дякую за те, що допомагали жителям громади торік у найважчі часи, обороняли громаду, розвантажували гуманітарну допомогу, робили все, що було необхідно. Ви – носії коду нації та перемоги. Вірю, що Україна переможе, зокрема завдяки внеску кожного з вас», – сказала заступник очільника Сумської міської ТГ Віра МОТРЕЧКО, передаючи форму.

Голова депутатської фракції «ВО «Батьківщина» Анатолій САГАЧ від імені колег по депутатському корпусу подякував тренерам і спортсменам за те, що в складний для України час продовжують тренуватися та виборювати перемоги, демонструючи світові силу та незламність українців. Обранець запевнив, що депутати міської ради надалі намагатимуться слідувати принципу підтримки фізичної культури та спорту, адже йдеться, окрім усього, про збереження фізичного та психологічного здоров’я жителів Сумської міської ТГ.

Голова Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Тетяна ПАВЛОВСЬКА висловила вдячність депутатському корпусу міської ради та керівництву громади за потужну підтримку галузі. Анатолію Сагачу вручили грамоту Громадської організації ФСТ «Спартак», а начальнику відділу фізичної культури та спорту Єлизаветі ОБРАВІТ – Почесну відзнаку комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Загалом коштом громади виготовлено понад 500 комплектів брендованої спортивної форми. Її отримають всі ДЮСШ, що фінансуються коштом бюджету громади відповідно до «Програми розвитку фізичної культури та спорту».

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет