0010.jpg

У листопаді в Сумах відбудеться триденний Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник».

На навчання, що проходитиме у Центрі дозвілля молоді 18-20 листопада, запрошуються лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Тренінг включає наступні навчальні модулі:

  • мобілізація громади навколо молодіжних питань;
  • сутність молодіжної політики, зміст та організація роботи з молоддю;
  • механізми міжсекторного партнерства в молодіжній сфері;
  • проектний менеджмент;
  • персональна компетенція молодіжного працівника.

Під час тренінгу учасники зможуть обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері.
Кінцевий термін подання заявки на участь – 9 листопада, 12:00.

На період проведення тренінгу учасників забезпечать харчуванням і проживання. Також організатори заходу покриють витрати на проїзд.

Після завершення навчання учасники отримають сертифікати встановленого зразка про проходження Базового тренінгу Програми «Молодіжний працівник».

Контактна особа: (095)8465589 (Марина ПОПАТЕНКО).

Підготовка молодіжних працівників відбувається за фінансової та організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України, ПРООН та Державного інституту сімейної та молодіжної політики.

Мета Програми «Молодіжний працівник» — забезпечити належний рівень знань про пріоритети, тенденції та завдання молодіжних політик України, ЄС та інших регіонів із кращим досвідом; провести тренінги із проектного менеджменту, залученню донорських коштів та особистісних компетенцій Молодіжного працівника; проінформувати про кращі національні та світові практики ведення спільних проектів (урядових + неурядових організацій) громадського моніторингу у сфері надання публічних послуг та інших видів Програм навчання Молодіжних працівників, що практикуються в світі.

Детальна інформація про Програму за посиланням 
Заявка на участь