0010.jpg

Команда юних спортсменів школи № 7 ім. М. Савченка перемогла у конкурсі «Посилка успіху - 2017» від Фонду Кличко.

На конкурс сумчани відправили відеоматеріал, в якому розповідають про секцію боксу, що працює при школі. За невеликий проміжок часу адміністрація школи, тренер з боксу Олександр ТХОР і його команда зробили з підвального приміщення боксерський ринг, а школярі перетворилися на справжніх спортсменів, які мають перемоги на міських, обласних, всеукраїнських змаганнях. Адже бокс – це не просто спортивна дисципліна, це філософія, це спосіб життя, це шлях до самопізнання.

На V конкурс «Посилка успіху» було подано майже 800 заявок. Із цієї кількості претендентів обрали 50 переможців. Вони отримають новий спортивний інвентар для школи або спортивної секції.

Нагадаємо, конкурс «Посилка успіху» Фонду Кличко проводиться з 2011 року. Мета проекту: повернути любов до спорту та інтерес до занять фізичною культурою; сприяти зміцненню здоров’я дітей шляхом збільшення спортивного інвентарю; допомагати активним і вмотивованим дітям займатись спортом; допомагати небайдужим тренерам розвивати та пропагувати свої види спорту.

Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів, зібраних під час Гала-вечору Фонду Кличків, та за підтримки компанії з виробництва якісних та екологічних фарб Caparol.

За час існування конкурсу у ньому взяло участь понад 12 тис. дітей, було надіслано 138 посилок.