Print
Hits: 2364

Відповідно до рішення конкурсної комісії на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної  допомоги № 1» Сумської міської ради, затвердженого Протоколом № 1 від 12.02.2020, були визначені кваліфікаційні вимоги та перелік документів, що мають бути подані претендентами на участь у конкурсі.

21 грудня 2020 року відбулось чергове засідання конкурсної комісії, під час якого було розглянуто подані заяви та документи від претендентів (крім конкурсної пропозиції), вирішено питання про допуск претендентів для участі у конкурсі.

Рішенням конкурсної комісії, затвердженого Протоколом № 12 від 29 травня 2019 року, учасниками конкурсу визначені наступні претенденти:

Повідомляємо, що наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 28 грудня 2020 року за адресою – м. Суми, майдан Незалежності, 2, каб. 59. Початок - о 13:00.

Під час даного засідання конкурсна комісія заслухає конкурсні пропозиції учасників, проведе співбесіди та враховуватиме відповідність учасника конкурсу та його конкурсної пропозиції встановленим вимогам.