Print
Hits: 2155

У рамках реалізації грантового проекту Європейського Союзу «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради оголошує конкурс з пошуку виконавця робіт з технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20 м. Суми по вул. Металургів, 71».

Для підготовки цінової пропозиції, учасники конкурсу мають можливість ознайомитися за наступними документами:

Основні завдання Виконавця робіт з технічного нагляду:

Здійснення технічного нагляду за виконанням робіт з капітального ремонту об’єкта будівництва за наступними ЕЕ Заходами:

1) Заміна внутрішньої системи електропостачання «Старого корпусу».

2) Заміна освітлювальних приладів «Старого корпусу» та «Нового корпусу».

Загальний обсяг робіт також включає контроль за:

–  Виконанням монтажних та пусконалагоджувальних робіт в обсягах, передбачених проектною документацією та технічними вимогами.

–  Контроль за своєчасним вивезенням для утилізації сміття, що утворилося в результаті виконання робіт.

–  Оформленням виконавчої документації (загальний журнал робіт, акти на приховані роботи і т.д.) для подальшої здачі об’єкта будівництва в експлуатацію.

– Передачею Замовнику виконавчої документації, паспортів на обладнання, сертифікатів/паспортів якості на будівельні матеріали, інструкцій по експлуатації, та іншої документації необхідних для забезпечення експлуатації, обслуговування та ремонту змонтованого обладнання попередньо погодивши їх з підприємством що експлуатує даний об’єкт будівництва (в т. ч. технічні паспорти з гарантійними талонами).

– Надання щотижневого звіту

–  Участь у щотижневих нарадах.

Учасникам конкурсу-запиту цінові пропозиції з виконання робіт з технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20 м. Суми по вул. Металургів, 71» необхідно надавати Замовнику на електронні адреси: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. з обов’язковою копією на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. та This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

За роз’ясненнями щодо технічних рекомендацій та обсягу робіт з технічного нагляду можна звертатися до 29 січня 2021 року до контактної особи замовника – технічного експерту проекта Максимовського Олега Федоровича за телефоном +38 066 795 96 74, пн-чт з 8:00 до 17:15, пт з 8:00 до 16:00.

Кінцевий строк подання цінових пропозицій – 2 лютого 2021 року.

Вибір переможця конкурсного відбору – 3 лютого 2021 року.

Очікувана дата оголошення переможця конкурсу 4 лютого 2021 року. Усі учасники конкурсу будуть проінформовані щодо результатів конкурсу.

Технічні рекомендації