Print
Hits: 2539

Відповідно до рішення Сумської міської ради від 21 жовтня 2020 року №7671-МР «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Сумської міської територіальної громади» (зі змінами), наказу управління освіти і науки Сумської міської ради від 09.07.2021 року № 202 «Про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Піщанська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів м. Суми Сумської області» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Піщанська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів м. Суми Сумської області.

Найменування і місце знаходження закладу освіти:
Комунальна установа Піщанська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів м. Суми Сумської області
Сумська область, м. Суми, с. Піщане, вул. Шкільна, (0542) 69-69-08.

Найменування посади та умови оплати праці:
Директор Комунальної установи Піщанська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів м. Суми Сумської області

Умови оплати праці здійснюються відповідно до:
1. постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.2011 №373 «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування»;
2. наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»;
3. наказу Міністерства освіти і науки України від № 102 від 15.04.1993 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти» (зі змінами).

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»:
Посаду керівника закладу освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, термін і місце подання документів для участі у конкурсі:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копія паспорта громадянина України;
- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
- довідка про відсутність судимості, строк якої не перевищує 1 рік з дати видачі;
- довідки про проходження попереднього (періодичного) психіатричного та наркологічного огляду;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі та перспективний план розвитку закладу освіти.
Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості. Документи подаються кандидатом особисто.

Документи приймаються з 12.07.2021 року по 15.30 06.08.2021 року включно в управлінні освіти і науки Сумської міської ради (вул. Харківська, 35, IV поверх, каб.405, каб. 411).

Етапи проведення конкурсу:
1. Прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі.
2. Перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам.
3. Допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі.
4. Ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу.
5. Проведення конкурсного відбору.
6. Визначення переможця конкурсу.
7. Оприлюднення результатів конкурсу.

Дата і місце проведення конкурсного відбору: 19.08.2021 року, м. Суми, площа Незалежності, 2.

Конкурсний відбір здійснюється за результатами:
- письмового тестування на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;
- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання згідно зі зразком;
- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.
Оцінювання виконання завдань учасників конкурсу здійснюється відповідно до затверджених критеріїв.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:
- головний спеціаліст управління освіти і науки Сумської міської ради Мельник Ірина Володимирівна, телефон (0542) 789-752, електронна адреса This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- головний спеціаліст-юрисконсульт управління освіти і науки Сумської міської ради Максимовська Тетяна Сергіївна, телефон (0542) 789-757.