003.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради з метою формування складу конкурсного комітету для визначення на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб-підприємців, які можуть виконувати необхідні обсяги перевезень і забезпечувати якість надання послуг з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Сумської міської територіальної громади, відповідно до вимог статті 23 Постанови КМУ від 03.12.2008 № 1081, запрошує громадські організації надати кандидатури представників для включення до складу конкурсного комітету.

В листі необхідно зазначити ПІБ представника, його посаду та контактний номер телефону.

Також необхідно подати уставні документи, які підтверджують, що організація не є представником суб'єктів господарювання - автомобільних перевізників, які є перевізниками-претендентами або які провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Пропозиції щодо кандидатур приймаються до 15 листопада за адресою: м-н Незалежності, 2, каб. 7; на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., або факсом за номером (0542) 700-668.