0012.jpg

Адміністрація Любліна та Європейський Центр Вергеланда запрошують сумчан на молодіжний обмін, який відбудеться в грудні в Осло (Норвегія).

Це обмін для української, польської та норвезької молоді віком від 18 до 30 років. До участі в ньому запрошують тих, хто бере участь у діяльності, яка сприяє різноманіттю та міжкультурному взаєморозумінню; хоче організовувати заходи, що сприяють залученню інших до міжкультурного діалогу також після закінчення молодіжного обміну. Однієї з вимог є володіння англійською мовою (мінімум B1).

Обмін має на меті підвищити залучення молоді до громадської діяльності.

Програма обміну була розроблена спільно з молодими людьми в Норвегії та охоплює зокрема, семінари з розбудови громадянського суспільства та залучення молоді до життя місцевих громад, інтеграційну діяльність.

Участь в обміні безоплатна. Організатор забезпечує: переліт за маршрутом Варшава – Осло – Варшава, трансфери до/з аеропорту, харчування, три ночі в готелі в Осло.

Набір триває до 13 листопада.

Більше інформації про обмін та посилання на анкету.

Молодіжний обмін організовує Європейський центр Вергеланда разом з Центром міжнародної співпраці Адміністрації міста Люблін в рамках двосторонньої ініціативи «Молодь для міста, місто для молоді – проєкти та ініціативи, що заохочують та залучають місцеві громади», яка фінансується з коштів фондів ЄЕЗ та Норвегії.