007.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО cьогодні зустрівся із представниками Молодіжної ради при міському голові, аби обговорити подальшу співпрацю.

Таку ініціативу виявила сама молодь, бо ж вже мають певні напрацювання та бачення своєї участі у процесі управління містом.

Представники Молодіжної ради при міському голові розповіли Володимиру Войтенку, що розподіли між собою напрямки, за якими працюватимуть. Проте підкреслили, що хотіли б брати безпосередню участь у засіданнях постійних депутатських комісій, у нарадах та інших заходах, з яких більш чітко усвідомлювали б, чим саме можуть допомогти місту.

Володимир Войтенко таку ініціативу молоді підтримав і зауважив: «Свіжий погляд завжди тільки на користь. Особливо, якщо це погляд молоді, яка має багато цікавих, неупереджених ідей. Ми готові вам сприяти і переконаний, що вже восени ми побачимо результати вашої роботи».

Вже наступного понеділка має відбутись чергова зустріч першого заступника міського голови з Молодіжною радою при міському голові.