006.jpg

Вчора, 26 липня, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів інформаційний семінар «Людина – не для продажу!»

Захід проходив у рамках інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначається 30 липня.

Тема торгівлі людьми та нелегальної трудової міграції є досить актуальною на сьогоднішній день.

Тож під час семінару обговорили поняття «торгівля людьми» та за яких умов людина може потрапити до такої ситуації, проаналізували ризики, що існують під час нелегального працевлаштування. Також учасники були проінформовані щодо кроків безпеки, яких потрібно дотримуватись при працевлаштуванні та куди потрібно звертатися за допомогою. Крім того кожному учаснику надали пам’ятку про загальні правила безпечного працевлаштування за кордоном.

Усі присутні отримали контактну інформацію про Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми з метою консультування мігрантів.

За додатковою інформацією можна звертатися до міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Н.Холодногірська, 10 або за телефонами: 70-06-06, 70-06-09.