0012.jpg

КП «Електроавтотранс» внесло корективи до графіка руху комунального транспорту на ранок 9 серпня.

Це стосується тролейбусів маршрутів № 1, № 4, № 5, № 7 та № 15, а також автобусів № 59а та № 62.

Вони відправлятимуться з кінцевих зупинок за оновленим графіком та прибуватимуть до центру міста до 6:30, аби сумчани мали можливість стати учасником встановлення Національного рекорду України!

Нагадаємо, що Сумська міська рада спільно з ТРК «Україна» організовує промоційну акцію із встановлення рекорду із занесенням до Книги рекордів України – наймасовішого одночасного звучання вранішніх будильників.

Акція відбудеться вранці 9 серпня о 6:15 у сквері Т.Г. Шевченка. Для встановлення рекорду запрошуємо усіх сумчан. Приводьте з собою знайомих, друзів, сусідів та не забудьте взяти з собою будильники чи телефони, які мають продзвеніти о 6:30.

ТРК «Україна» та телевізійний ведучий, журналіст Сергій ЛІВАДНИЙ почастують усіх кавою, запропонують: участь у розіграші призів, унікальну фотозону, запишуть коментарі з містянами та створять гарну святкову атмосферу.

Телеканал готує сюжет про подію, який транслюватиметься у програмі «Ранок з Україною» в День Незалежності, 24 серпня. У сюжеті покажуть, як рано прокидаються Суми, як зустрічає схід сонця наше місто: вранішні вулиці, сквери, площі та учасники встановлення рекорду – сумчани, закохані у своє рідне місто та які у цей день зарядять позитивом всю Україну.

Переглянути графік