0010.jpg

19 серпня у дитячому парку «Казка» відбулося відкриття міського фонтану.

Очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО звернувся до присутніх та зауважив, що оновлений фонтан - перший крок на шляху до реконструкції усього дитячого парку «Казка».

«Ми бачимо, як радіють водограю наші діти, і для нас це головне. Адже щастя дітей, посмішки, їхні позитивні емоції - саме той центр, навколо якого будується все наше життя, - сказав міський голова. - Нами вже розробляється концепція реконструкції найулюбленішого місця відпочинку маленьких сумчан. Спільно з депутатським корпусом і надалі докладатимемо усі зусилля для того, щоб місто розвивалося в усіх напрямках».

Привітав городян зі святом Преображення Господнього та побажав достатку і злагоди в родинах перший заступник очільника міста Володимир ВОЙТЕНКО. Він подякував усім, хто долучився до появи осучасненого фонтану, і зауважив, що при проектуванні водограю використали досвід кращих практиків-будівельників водних споруд.

Сумчани не стримують захоплення від нового фонтану, особливо від його нічного вигляду: водограй світиться яскравими кольорами, а струмені води б’ють у повітря під супровід мелодій.

Оновлення фонтану обійшлося у 4,4 млн грн. з міського бюджету.