002.jpg

В районі житлового будинку № 27 по вулиці Заливній відбулось відкриття реконструйованого спортивного майданчика зі штучним покриттям для міні-футболу.

На реконструкцію майданчика з міського бюджету виділили 1,4 млн грн.

Окрім жителів мікрорайону на відкритті був присутній перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО. Він відзначив активність місцевих жителів і наголосив на тому, що керівництво міста продовжить докладати максимум зусиль, аби діти та молодь мали можливість займатися спортом, зміцнювати своє здоров’я.

«Люди самі висловили бажання мати такий майданчик, і міський голова та депутатський корпус, безсумнівно, підтримали цю гарну ініціативу. Це чудовий приклад того, як громада і влада можуть працювати разом», – зазначив він.

Право відкрити оновлену спортивну площадку надали громадському активісту Віктору ЄЛИСЕЄВУ. Він уже давно опікується благоустроєм тамтешніх дворів, за його словами, завдяки таким проектам місто оживає.

«Ми задоволені, що відтепер у дітей та молоді вулиці Заливна є місце, де можна активно проводити дозвілля, – гратися та займатися спортом на сучасному майданчику. Головне, що малечі подобається, і вони щасливі», – сказав чоловік.