002.jpg

Посадовці привітали представників міської організації ветеранів війни та праці України з Міжнародним днем людей похилого віку і Днем ветеранів.

Звертаючись до учасників урочистого зібрання у вищому училищі мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського, міський голова Олександр ЛИСЕНКО, подякував за ту велику роль, яку відіграли ветерани, захищаючи країну в страшні часи Другої світової війни війну, а потім відбудовуючи та розвиваючи Суми й Україну.

«Забезпечення соціальних потреб та інтересів людей поважного віку – це одне із важливих завдань міської влади. І розуміючи це, програмою «Місто Суми – територія добра та милосердя» ми намагаємось охопити соціальні потреби ветеранів, аби вони отримували відповідний соціальний захист, пільгове забезпечення та соціальну підтримку, – зазначив очільник Сум. – Вітаю зі святом. Висловлюю свою повагу, шану та бажаю міцного здоров’я, довгих років життя, добра, злагоди та життєвих гараздів».

Свої вітання на адресу представників міської організації ветеранів війни та праці України висловив також перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО.

«Сьогодні ми маємо гарну можливість висловити слова подяки усьому старшому поколінню сумчан за багаторічну добросовісну працю, життєвий досвід, яким ви ділитися з молодим поколінням та наставляєте нас. Щиро дякую, що не залишаєтесь осторонь буденних питань, переймаєтеся проблемами, що турбують усю громаду, – зауважив він. – Бажаю найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба та бадьорості».

У продовження свята на присутніх чекали творчі подарунки, зокрема від хору ветеранів, академічної хорової капели «Гармонія», ансамбля народного танцю «Молодість», ансамблю національних інструментів тощо.