007.jpg

У зв’язку зі сніжною стихією, яка вирує сьогодні в обласному центрі з самого ранку, очищати місто вийшли бригади комунальників.

Разом із снігоочищувальною технікою у кількості 6 одиниць, прибиранням при будинкових територій займаються 273 двірники обслуговуючих організацій міста.

Всі бригади забезпечені необхідним інструментом: лопатами, мітлами, скребками, льодорубами та іншим. Для посипки тротуарів заготовлений пісок в кількості майже 1,5 тонн.

Наразі сніг на прибудинкових територіях прибирають 21 двірник та 1 трактор від ТОВ «КК «ДомКомСуми», 38 двірників від КП «Сумитеплоенергоцентраль», 39 двірників, 1 трактор від ТОВ «Сумитехнобудсервіс», 80 двірників, 1 трактор від КП «Сумижилкомсервіс», 13 двірників, 1 трактор від ТОВ «ФорексПлюс», 15 двірників, 1 трактор від ПРПБ «Рембуд», 30 двірників, 1 трактор від ТОВ «КК «КоменергоСуми».

Свою роботу о 5 ранку на вулицях обласного центру також розпочали фахівці КП «Шляхрембуд» та снігоочищувальна техніка: тракторні щітки, піскотруси, самосвали, грейдери, снігонавантажувачі тощо.

Міська влада вкотре звертається до автомобілістів з проханням не залишати свої авто на узбіччі вулиць. Це перешкоджає якісному зачищенню дорожнього покриття від снігу, а часом, взагалі його унеможливлює.

Крім того, міська рада просить підприємців активно долучатися до розчистки снігу, особливо будівельну компанію «Федорченко», яка минулого разу відмовилася розчищати території міста, посилаючись на великі об’єми своїх об’єктів та брак техніки.