003.jpg

Новорічна ялинка міського голови зібрала у гостинній залі Театру юного глядача понад 370 маленьких сумчан.

На традиційне новорічно-різдвяне свято запросили особливу малечу: з багатодітних родин, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей з обмеженими можливостями, дітей воїнів АТО, вимушених переселенців.

Дітвора веселилася у компанії казкових героїв – брала участь у цікавих конкурсах, отримувала сюрпризи, головним з яких стала весела новорічна інтермедія та казка «Кицин дім».

Завітали на святкове дійство і міський голова Олександр ЛИСЕНКО та заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО.

«Маю таку приємність привітати вас всіх з наближенням Нового року! Від учора, Дня Святого Миколая, розпочинається улюблена пора всіх дітей і дорослих. В ці дні ми всі чекаємо на диво, загадуємо бажання, з надією та найкращими сподіваннями дивимося в майбутнє, – звернувся до дітей Олександр Лисенко. – Бажаю всім вам, наші юні сумчани, аби свята принесли багато радощів, добра, гарних подарунків, а ще – завжди вірити в чудо. А ми і далі будемо проводити більше новорічних заходів, аби подарувати вам позитивні емоції, посмішки та гарний настрій».

Наприкінці заходу на малечу чекали новорічні солодощі від міського голови.

Додамо, що виставою «Кицин дім» та солодкими дарунками радуватимуть сумську малечу ще три дні. Планують, що загалом святкові заходи за цей час у Театрі юного глядача відвідає понад 1100 сумських хлопчиків та дівчат.