005.jpg

Агенція промоції «Суми» у День Святого Валентина запрошує пари взяти участь у квесті для закоханих.

Відбудеться він, як годиться, 14 лютого.

Чекають на пари, які добре знають Суми. Таких може бути 10.

Аби стати найкмітливішою парою, учасникам треба буде відгадати загадки у віршованій формі про визначні місця обласного центру, сфотографуватися на їх фоні і відразу ж надіслати фотографії на електронну адресу Агенції промоції «Суми»: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ті закохані сумчани, які відгадають абсолютно всі загадки, отримають два квитки на концерт групи «Резонанс», що відбудеться всередині лютого у Сумах. Пари, які посядуть друге та третє місця, проведуть романтичні вечори у відомих ресторанах міста.

Поки взяти участь у квесті виявила бажання 1 пара, але реєстрація триває. Записуватися можна вже зараз. Для цього необхідно надати дані закоханих (прізвища, ім’я, по батькові двох учасників), контактні номери телефонів, а також фото пари.

Заявки на участь приймаються кожного дня з 11.00 до 19.00 за адресою: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або ж за телефоном: (0542) 67-98-39.