006.jpg

У Сумах відбулись навчальні зустрічі з енергоменеджерами, головними лікарями лікувально-профілактичних закладів, представниками відділу охорони здоров'я, відділу екології, енергозбереження та розрахунків за енергоносії департаменту фінансів, економіки та інвестицій.

Головними темами щодо створення мереж на теми: «Реалізація енергоефективних проектів в лікарнях. Виклики та перешкоди» та «Реалізація енергоефективних проектів в лікарнях. Крок за кроком. Роль керівника на етапі впровадження енергоефективних проектів» у рамках реалізації Проекту GIZ «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

З метою підвищення рівня кваліфікації енергоменеджерів лікарень, обміну досвідом, а також застосування своїх знань на практиці Проект «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях» провів навчальні зустрічі щодо створення мережі енергоменеджерів лікарень міста. Експерти Проекту Сергій ПІНЧУК та Олег МАСЛЕННІКОВ провели навчальні зустрічі з обговорення питань щодо енергомоніторингу, енергоаудиту, верифікації провадження заходів, економії ресурсів та бюджетних коштів, а також про роль енергоменеджера в цьому процесі, практичні вправи «Розмова енергоменеджера з головним лікарем», «Розмова головного лікаря з міським головою».