0010.jpg

Суми вчетверте долучились до масштабного бігового заходу «Суми Нова пошта напівмарафон».

Дане спортивне свято проводиться «Новою Поштою» за підтримки міської ради та особисто міського голови Олександра ЛИСЕНКА.

Цьогоріч очікується, що участь у напівмарафоні візьмуть більше 2 тис. учасників, що є рекордною кількістю за всі чотири роки його проведення у Сумах.

Так само як і в попередні роки для бігунів передбачили дистанції у 21 км, 10 км, 5 км, 100 м, 500 м, естафети 3Х5 км + 1Х6,1 км, старти «Herbalife family run» та «Мій перший кілометр».

Стартують учасники напівмарафону від майдану Незалежності і далі їхній маршрут пролягає історичними вулицями міста: вул. Соборна, вул. Г. Кондратьєва, вул. Героїв Сумщини, вул. Троїцька, вул. Леваневського. Фінішують учасники також на майдані Незалежності. Задля безпеки руху даними вулицями перекрито рух трансопрту.

А поки ж тривають забіги на різні дистанції у марафонському містечку розгорнились локації для різних вікових категорій та смаків.

Так, тут працюють GALUSHKA PARTY (безкоштовно для учасників напівмарафону та естафет), дитяча анімація, проводяться цікаві спортивні конкурси.