004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Віра МОТРЕЧКО взяли участь в урочистій частині старту Відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо «Кубок перемоги».

Цей рік є знаковим, адже виповнюється 40 років з часу заснування даних змагань.

Так само як і в попередні роки, до Сум прибули спортсмени з різних куточків області та України загалом, а також близького зарубіжжя.

Загалом у Легкоатлетичному манежі зібралось понад 400 учасників, які виявили бажання взяти участь у Відкритому Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Кубок перемоги».

Вітаючи спортсменів на сумській землі, очільник міста Олександр Лисенко побажав їм вдалих виступів на татамі.

«Сьогодні в цьому залі буде багато перемог, але не буде жодного переможеного. Адже, коли ви вирішили присвятити себе виснажливим тренуванням задля того, аби опанувати такий вид спорту як дзюдо, вже стали переможцями над собою. Тож нехай цей спортивний запал ніколи у вас не згасне, а попереду чекає багато звершень як в житті, так і на спортивній ниві», – звернувся Олександр Лисенко до спортсменів.

Принагідно міський голова підкреслив, що йому надзвичайно приємно, що Суми вже 40 років приймають спортивні змагання такого рівня, як Відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок перемоги». Тож з нагоди 40-річчя змагань Олександр Лисенко вручив Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня засновнику турніру Володимиру КУЧМІ.