0010.jpg

У Конгрес-центрі СумДУ відбувся захід «День Кар’єри ЄС», спрямований на ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання, освітні та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Сумські школярі ознайомились з презентаціями вакансій підприємств та організацій міста під час роботи «Ярмарку вакансій», а також взяла участь у тренінгах та експрес-курсах в з вивчення європейських мов.

14 команд шкільних євроклубів закладів загальної середньої освіти № 2, № 7, № 9, № 10, № 13, № 15, № 16, № 17, № 21, № 23, № 26, № 27, № 29 та гімназії № 1 взяли участь у грі на тематику європейської інтеграції та кар’єри в ЄС «Що? Де? Коли?». Переможне I місце посіла команда євроклубу «Євроміст» (школа № 10), володарями нагород за зайняте II і III місця стали євроклубівці «Euro sweet» (школа № 21) та команда євроклубу «Вектор» (школи № 17).

Учасники заходів зазначили, що «День Кар’єри ЄС» – сучасна інформаційна платформа освітніх можливостей та кар’єрного зростання для молодих українців.