004.jpg

Відбулось засідання конкурсної комісії, метою якої є розгляд пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (реалізації проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, що реалізуються за рахунок міського бюджету.

Під час ІІ етапу конкурсу засідання провели на базі ГО «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Феліцитас».

Голова даної громадської організації Сергій САПОЖНІКОВ ознайомив членів комісії з пріоритетними завданнями та новими напрямками роботи в реалізації програми «Надання послуг денного догляду та соціальної реабілітації особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальної та фізичної недостатності» у 2020 році. Члени комісії мали змогу переконатись в успішній діяльності громадської організації, поспілкуватися з отримувачами соціальних послуг. Під час екскурсії закладом члени комісії прийшли до висновку, що кожна особа з інвалідністю отримує підтримку та має змогу реалізувати свої здібності та таланти.

На наступний рік громадська організація планує відкриття міні майстерні, малої типографії та реабілітаційної кімнати, що надасть можливість розширити перелік соціальних послуг та підвищити їх якість, а також стати поштовхом до професійної реалізації тих, хто користується послугами денного догляду та реабілітації.