006.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО та заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО привітали сумську молодь із вдалим завершенням стажування в органах місцевого самоврядування та вручили сертифікати про проходження стажування в структурних підрозділах міської ради, підприємствах, установах та організаціях комунальної власності.

«Проект «Молодий посадовець» – хороший старт для активних молодих людей, які прагнуть пов’язати своє життя із державною службою, роботою в органах місцевого самоврядування або займатися активною громадською діяльністю, – сказав Володимир Войтенко. – Ми хочемо, щоб молодь максимально була залучена до управлінських процесів у нашій країні, не їхала за кордон, а відчувала себе цілком впевнено і забезпечено саме в своєму місті, і в своїй країні. Це, мабуть, найголовніший аспект програми стажування».

Посадовець привітав усіх стажерів із гарними результатами, досягнутими в процесі роботи, а також наголосив, що енергія, завзяття і оптимізм молодих лідерів обов'язково знайдуть втілення у бізнесі, політиці, науці та інших сферах життя на благо рідного міста.

Своїми враженнями від стажування поділилася Інна СОЛОВЕЙ, яка протягом трьох місяців опановувала роботу відділу у справах молоді та спорту.

«Ми безмежно вдячні за таку можливість міському голові Олександру ЛИСЕНКУ – для нас це дуже великий та важливий досвід. Саме стажування дає можливість зрозуміти, чого ми хочемо і ким бачимо себе в майбутньому, тож маю надію, що така співпраця продовжуватиметься і в наступні роки», – зазначила дівчина.

Стажування молоді в органах місцевого самоврядування профільний відділ проводить із 2007 року. За словами Віри Мотречко, це шанс для молоді проявити лідерські якості, розкрити свій потенціал та здобути практичний досвід.

«З кожним роком кількість охочих познайомитись із структурою виконавчих органів зростає. Цього року виявили бажання пройти стажування шістдесят вісім осіб. Усі зарекомендували себе, як відповідальні, завзяті та перспективні працівники. Дякуємо вам, що не є пасивними, а цілеспрямовано і активно долучаєтесь до процесів управлінських рішень», – зауважила посадовець.

Цього року стажування стартувало 27 березня. Сертифікати про успішне проходження отримали 29 осіб.